Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın bapları her binanın önemli bir parçkakımıdır ve yazgı kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Isıya dayanıklı olması ve tütünı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli baplar olmasından dolayıdır. İmalat başka kapı imalatları kabilinden değildir. Nazarıitibar edilmesi gereken noktalar vardır.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden mimarilır. Bu malzemelerin yönı keşik, yangın bapları alelumum özel kaplama ve kapı menteşeleri kabil başka yangın esirgeme özelliklerine sahiptir.

Yangın kapısı ne kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla algılanan yangın yerinde kendiliğinden olarak kapanır. Yangın kapısı, bapnın üzerinde bulunan yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla denetleme edilen sistem yardımıyla otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Binalarda sınırlı standartlarda konum alması gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları bağırsakermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 çıbanlığı şeşnda toplandığını ve tüm firmaların bu hissedar standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Icraatında kanatlardan biri sabit diğeri hareketlidir. Mıhlı kanada alt üst sürgü ve üst şube uygulandığı gibi, dikey panik amerikan bar uygulanarak her iki kanadın da aynı anda açılması esenlanarak elan bir küme insanın intikaline yada tahliyesine imkân verir.

Yangın Bapsı Ne Asılmışr? Her binanın mevla başüstüneğu vadi ve ihtiyacı göz önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı bilirkişi takımlar tarafından bünyelmaktadır.

Yangına dayanıklı bapları ve çerçeveleri bazı lisanları ve sertifikaları almış sarhoş olmak zorundadır. Bu kalite standartları il olarak Türk Standartlarıdır şayet yoksa, USA NFDA 80 standartı, EN ve Yangın Çıkış Kapısı CE standartları baz hileınabilir bunun dışında devletçe gösterilen yönetmeliklere akla yatkın olmalıdır.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın esnasında tütün ve alevlerin diğer alanlara yayılmasını önlemek kucakin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında esrarın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangına dayanıklı baplar evinize ekstra vikaye eklemenin harika bir yoludur. Geceleri elan sağlıklı uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki tüm insanların en hızlı ve esenlıklı şekilde binadan ayrılmalarını süratlendirmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına muvafık mürtefi nitelikli ısıyla genlesevinçli yangın fitili kullanılmaktadır.

Taçıcı gereç karınermeyen ve katıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, yerıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına mukavim yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, kez sprey ve benzeri başka otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi gestaltlmayabilir.

Report this wiki page